تماس تلفنی کلیک کنید

تماس با کلینیک 02145139

ساعات کاری

7روز هفته 24 ساعته شبانه روزی بدون تعطیلی

نشانی کلینیک زاگرس

شهرک اکباتان، بلوار نفیسی،روبه روی فاز1، خ عظیمی، پ 42، طبقه 1

تماس تلفنی کلیک کنید

تماس با کلینیک 02145139

ساعات کاری

7روز هفته 24 ساعته شبانه روزی بدون تعطیلی

نشانی کلینیک زاگرس

شهرک اکباتان، بلوار نفیسی،روبه روی فاز1، خ عظیمی، پ 42، طبقه 1

دلایل ارتودنسی دندان ها

آخرین به‌روزرسانی: ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ ساعت ۱۵:۲۴

درمان‌های ارتودنسی به صاف کردن دندان‌ها و اصلاح مشکلات مربوط به بایت (نحوه‌ی روی هم قرار گرفتن فک بالا و پایین) کمک می‌کند. این درمان‌ها معمولا توسط متخصص ارتودنسی، که دندانپزشکی متخصص در این زمینه است، انجام می‌شود. ارتودنتیست‌ها کودکان، نوجوانان و بزرگسالان را درمان می‌کنند. همچنین بسیاری از دندانپزشکان عمومی نیز برخی از درمان‌های ارتودنسی را ارائه می‌دهند. در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زاگرس به بررسی دلایل ارتودنسی دندان و مزایای آن می‌پردازیم. 

دلایل ارتودنسی دندان ها چیست؟

در ادامه با دلایل اصلی ارتودنسی دندان ها آشنا می‌شویم. 

۱- لبخند و ظاهر بهتر صورت

زیبایی بهتر صورت یکی از دلایل اصلی است که مردم به دنبال درمان ارتودنسی هستند. برای اکثر افراد، داشتن یک لبخند نامرتب می‌تواند منجر به کاهش اعتماد به نفس و اضطراب اجتماعی شود و در موقعیت‌های اجتماعی بر رفتار طبیعی آن‌ها تأثیر بگذارد. افراد حتی ممکن است به دلیل ترس از قضاوت دیگران در مورد ظاهر خود، از صحبت کردن اجتناب کنند.

درمان ارتودنسی مانند بریس می‌تواند لبخند شما را به طور معجزه آسایی تغییر دهد و باعث شود در محیط‌های اجتماعی و حرفه‌ای احساس جذابیت و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

۲- بهبود سلامت دهان

تمیز کردن دندان‌های نامرتب یا کج دشوار است و این امر در موارد شدید منجر به افزایش خطر پوسیدگی دندان و بیماری لثه و همچنین تحلیل استخوان می‌شود. درمان ارتودنسی می‌تواند به اصلاح این موارد کمک کند و تمیز کردن و حفظ بهداشت دهان را آسان‌تر کند، زیرا مسواک زدن و نخ دندان کشیدن راحت‌تر می‌شود. دندان‌ها با تراز مناسب به توزیع یکنواخت نیروهای ناشی از جویدن کمک می‌کنند و خطر ساییدگی یا آسیب بیش از حد به دندان‌های شما را کاهش می‌دهند. در حالی که ارتودنسی نتایج فوری به همراه ندارد، داشتن سلامت دهان بهتر در بلندمدت ارزش صرف زمان را دارد.

۳- جلوگیری از آسیب بیشتر

زمانی که دندان‌های شما به درستی تراز نشده‌اند باعث فشار دادن غیرطبیعی دندان‌ها شود. ممکن است بین دندان‌ها ساییدگی ایجاد شود. این کار می‌تواند باعث سایش و آسیب قابل اجتناب شود. همچنین می‌تواند بر استحکام دندان‌های شما تأثیر بگذارد. دندان‌های ضعیف‌تر نسبت به دندان‌های قوی‌تر بیشتر در معرض ترک خوردن یا لب‌پر شدن هستند. درمان به موقع ارتودنسی، هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان، می‌تواند به حفظ دندان‌ها و محافظت از استحکام آنها کمک کند.

۴- بهبود بایت

هنگامی که دندان‌ها و فک‌ها نامرتب هستند، انجام کارهای ساده‌ای مانند جویدن غذا می‌تواند دشوار باشد. بایت نامناسب که به عنوان مال اکلوژن (Malocclusion) نیز شناخته می‌شود، می‌تواند بر واضح صحبت کردن نیز تأثیر بگذارد. درمان این مشکل مستلزم استفاده از بریس یا الاینر است. در برخی موارد، متخصصان ارتودنسی ممکن است برای رسیدن به نتایج مطلوب، سایر وسایل یا جراحی را نیز توصیه کنند.

تراز صحیح دندان‌ها و فک‌ها، گاز زدن، جویدن و صحبت کردن را آسان‌تر می‌کند. درمان ارتودنسی می‌تواند مشکلات بایت را اصلاح کند. توانایی شما را برای جویدن صحیح غذا و تلفظ واضح کلمات بهبود بخشد. همچنین بایت بهتر می‌تواند به هضم بهتر غذا کمک کند.

۵- خواب بهتر

آیا در هنگام خواب نفس کشیدن برایتان سخت است؟ این می‌تواند به دلیل نامرتب بودن فک‌ها باشد. هنگامی که فک‌ها به درستی تراز نشده باشند، می‌توانند راه تنفسی را در هنگام خواب مسدود کنند و منجر به خروپف، نفس‌نفس زدن، آپنه خواب و سایر مشکلات مربوط به تنفس شوند. کیفیت پایین خواب به نوبه خود می‌تواند منجر به سایر مشکلات سلامتی مرتبط مانند فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی و کمبود تمرکز و خستگی مزمن شوند. با درمان ارتودنسی، می‌توانید تراز دندان‌ها و فک‌ها را بهبود بخشید تا خواب بهتری داشته باشید و سلامت و تندرستی کلی خود را ارتقا دهید.

۶- بهبود گفتار با ارتودنسی

شاید برای برخی تعجب‌آور باشد، اما داشتن دندان‌های کج می‌تواند بر واضح صحبت کردن تأثیر بگذارد. ممکن است تلفظ صحیح برخی کلمات یا صداها دشوار باشد. برخی از افراد نیز ممکن است دچار لکنت شوند. چه کودک، نوجوان یا بزرگسال باشید، داشتن اختلال گفتاری می‌تواند منجر به خجالت یا دستپاچگی شدید در اجتماع شود. مراقبت ارتودنسی می‌تواند به اصلاح این مشکلات کمک کند و به افراد در صحبت کردن با وضوح و اعتماد به نفس بیشتر یاری رساند.

۷- هضم بهتر با ارتونسی

داشتن بایت نامناسب می‌تواند منجر به افزایش بار روی دستگاه گوارش شما شود، زیرا باید برای تجزیه غذای نیمه جویده شده دو برابر کار کند. همچنین ممکن است با مشکلات مرتبط دیگری مانند گاز، اسیدیته و ناراحتی کلی مواجه شوید. دریافت درمان ارتودنسی می‌تواند این مشکل را برطرف کند. 

۸- اصلاح عادت مکیدن انگشت شست و دندان قروچه

عادت‌هایی مانند مکیدن انگشت شست یا دندان قروچه می‌تواند منجر به سایش و آسیب شود. این موارد می‌تواند منجر به نامرتبی بیشتر و مشکلات ارتودنسی در آینده شود. درمان ارتودنسی مانند بریس می‌تواند این عادات را از بین ببرد و همچنین به کاهش احتمال لب‌پر شدن دندان‌ها به دلیل ساییدگی مداوم کمک کند.

۹- جلوگیری از آسیب دندان

دندان‌های بیرون زده یا نامرتب در صورت تصادف یا افتادن در معرض خطر بیشتری برای آسیب هستند. در چنین مواردی، درمان‌های ارتودنسی می‌توانند از دندان‌های شما هم در طول درمان و هم بعد از آن محافظت کنند. به عنوان مثال، با استفاده از بریس می‌توانید از دندان‌های خود در برابر ضربه تصادف محافظت کنید. بعد از درمان، احتمال آسیب دیدن دندان‌ها به دلیل تراز صحیح و پشتیبانی خوب آن‌ها به حداقل می‌رسد.

۱۰- آماده شدن برای سایر درمان‌های دندانپزشکی

درمان‌های ارتودنسی اغلب پیش‌نیازی برای سایر اقدامات دندانپزشکی مانند لبخند زیبا و همچنین دندانپزشکی ترمیمی مانند روکش، پل و ایمپلنت هستند. این درمان‌ها زمانی که دندان‌ها به درستی تراز نشده باشند، امکان‌پذیر یا مؤثر نخواهند بود. با درمان ارتودنسی، قرار دادن این ترمیم‌ها بسیار آسان‌تر می‌شود و به نتایج بالینی بهتری دست می‌یابید.

۱۱- افزایش اعتماد به نفس

شاید مهم‌ترین مزیت درمان ارتودنسی، افزایش اعتماد به نفس باشد. داشتن لبخندی زیبا و سالم می‌تواند تأثیر مثبتی بر عزت نفس و تصویر کلی شما از خود داشته باشد. وقتی از لبخند خود راضی هستید، بیشتر تمایل دارید لبخند بزنید و با دیگران ارتباط برقرار کنید، که می‌تواند منجر به فرصت‌های جدید در زندگی شخصی و حرفه‌ای شما شود.

روش انجام درمان ارتودنسی 

احتمالاً ارتودنتیست با شما صحبت می‌کند و دهان و صورت شما را معاینه می‌کند. آن‌ها:

  • عکس‌برداری با اشعه‌ی ایکس انجام می‌دهند.
  • قالب گچی یا دیجیتال از دندان‌های شما تهیه می‌کنند.

سپس در مورد درمانی که پیشنهاد می‌کنند با شما صحبت خواهند کرد. درمان اغلب شامل استفاده از ابزارهایی به نام بریس برای صاف کردن دندان‌های کج یا اصلاح مشکلات مربوط به بایت است. بریس‌های مختلفی از جمله نوع سنتی فلزی وجود دارد. انواع دیگر بریس عبارتند از:

  • بریس‌های شفاف یا همرنگ دندان
  • بریس‌هایی که در سطح داخلی دندان قرار می‌گیرند
  • الاینرهای شفاف و قابل جابجایی

ممکن است در ابتدا احساس عجیبی نسبت به پوشیدن بریس داشته باشید. اگر ناراحتی شما برطرف نشد، به متخصص ارتودنسی خود اطلاع دهید. آن‌ها ممکن است بتوانند تنظیماتی انجام دهند.

متخصصان ارتودنسی، دندانپزشکان حرفه‌ای در زمینه صاف کردن دندان

متخصصان ارتودنسی در زمینه تشخیص، پیشگیری و درمان نامنظمی‌های دندانی و فکی تخصص دارند. آنها به درستی تراز دندان‌ها، بایت (نحوه روی هم قرار گرفتن فک بالا و پایین) و فک‌ها را اصلاح می‌کنند، از جمله این موارد می‌توان به صاف کردن دندان‌های کج اشاره کرد.

اگرچه متخصصان ارتودنسی و دندانپزشکان شباهت‌های زیادی دارند (هر دو برای کمک به بهبود سلامت کلی دهان و دندان شما تلاش می‌کنند)، تخصص چیزی است که یک متخصص ارتودنسی را از یک دندانپزشک متمایز می‌کند.

این شباهت کمی شبیه تفاوت بین پزشک عمومی و یک پزشک متخصص مانند متخصص پوست (یا هر متخصص پزشکی دیگری) است. آیا می‌دانستید که متخصصان ارتودنسی علاوه بر مدرک دندانپزشکی عمومی، سه سال دیگر نیز به صورت تمام وقت در دانشگاه آموزش می‌بینند؟ آن‌ها همچنین فعالیت خود را تنها به درمان‌های ارتودنسی محدود می‌کنند، به این معنی که تمام روز و هر روز هفته همین کار را انجام می‌دهند. تنها یک متخصص ارتودنسی آموزش دیده، باصلاحیت‌ترین و باتجربه‌ترین فرد برای درمان مشکلات مربوط به تراز دندان‌ها و فک‌هاست. در این صورت مطمئن می‌شوید شما یا فرزندتان در نهایت به یک لبخند سالم و با اعتماد به نفس می‌رسید.

درمان ارتودنسی چقدر طول می‌کشد؟

طول درمان ارتودنسی به عوامل مختلفی از جمله شدت مشکل، سن بیمار و نوع درمان مورد استفاده بستگی دارد. درمان معمولاً حدود ۱ تا ۳ سال طول می‌کشد. برای چک‌آپ باید به طور مرتب به متخصص ارتودنسی خود مراجعه کنید. پس از برداشتن بریس‌ها، ممکن است نیاز به استفاده از نگهدارنده داشته باشید. نگهدارنده ابزاری است که به ثابت ماندن دندان‌ها در جای خود کمک می‌کند. به این دلیل که دندان‌ها تمایل دارند به مرور زمان به موقعیت اولیه خود بازگردند. این وسیله ممکن است فقط در شب یا به طور دائم استفاده شود. می‌توانید در این مورد با متخصص ارتودنسی خود صحبت کنید.

لبخند شما یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایتان است

لبخند یکی از اولین چیزهایی است که هنگام سلام کردن به کسی متوجه می‌شویم. راهی است که یکدیگر را به خاطر می‌سپاریم و با هم ارتباط برقرار می‌کنیم. اعتماد به نفس داشتن نسبت به لبخندتان می‌تواند زندگی شما را به طور مثبت تغییر دهد، به همین دلیل است که مشورت با یک متخصص ارتودنسی برای کمک به شما در ایجاد سالم‌ترین و جذاب‌ترین لبخند بسیار مهم است.

داشتن یک لبخند زیبا و صاف نه تنها به معنای تمیز کردن راحت‌تر دندان‌ها و لثه‌های سالم‌تر است، بلکه می‌تواند به افزایش اعتماد به نفس و کاهش استرس نیز کمک کند.

مزایای روحی و جسمی ارتودنسی کردن

علاوه بر مزایای روحی مانند افزایش اعتماد به نفس، درمان ارتودنسی مزایای فیزیکی زیادی نیز به همراه دارد، از جمله داشتن یک لبخند زیبا از طریق اصلاح موارد زیر:

  • بایت‌های نامناسب که می‌توانند به دندان‌ها و لثه‌ها آسیب بزنند
  • دندان‌های برجسته یا نامرتب
  • فاصله بین دندان‌ها
  • دندان‌های کج و نامرتب
  • مشکلات گفتاری، تنفسی یا جویدن
  • فک‌های نامرتب (که می‌تواند بر ظاهر صورت شما تأثیر بگذارد)
  • یک متخصص ارتودنسی همچنین می‌تواند در تشخیص و درمان آپنه انسدادی خواب کمک کند و به مدیریت عادت مکیدن انگشت شست در کودکان کمک کند.

انواع مختلف ارتودنسی

درمان ارتودنسی از زمان بریس‌های فلزی ضخیم، حلقه‌ها و هدگیرها راه زیادی را طی کرده است. امروزه، درمان‌های ارتودنسی مدرن به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تا حد امکان نامحسوس و راحت باشند تا بیماران بتوانند بدون خجالت یا ناراحتی به زندگی خود ادامه دهند.

در حالی که بریس‌ها همچنان راهی بسیار موثر برای صاف کردن دندان‌ها و دستیابی به لبخندی زیبا هستند، گزینه‌های درمانی ارتودنسی مدرن اکنون شامل بریس‌های شفاف، بریس‌های لینگوال (داخلی) و الاینرهای شفاف (برای مثال اینویزیلاین، اسپارک و تری‌ام کلاریتی) می‌شود.

اینکه به دنبال الاینرهای شفاف باشید یا بریس‌های سنتی، تنها یک متخصص ارتودنسی با تجربه می‌تواند به شما راهنمایی کند.

کودکان و ارتودنسی

مهم است که بدانید برخی از مشکلات دهانی را می‌توان به راحتی در فک‌های در حال رشد کودکان درمان کرد. این کار به مراتب قبل از اینکه تمام دندان‌های دائمی رشد کنند تاثیرگذار تر است. صبر کردن تا دوران نوجوانی برای اولین بار مراجعه به متخصص ارتودنسی می‌تواند منجر به بدتر شدن این مشکلات اولیه و در نتیجه نیاز به روش‌های درمانی پیچیده‌تر و تهاجمی‌تر شود. اما با مراجعه در دوران کودکی می‌توانید از برخی از مشکلات اجتناب کنید. 

اگرچه همه کودکان به درمان ارتودنسی زودهنگام نیاز ندارند، اما بردن فرزندتان برای ویزیت توسط یک متخصص ارتودنسی بین سنین ۷ تا ۱۰ سالگی لازم است. این مراجعه زودهنگام به متخصص ارتودنسی این فرصت را می‌دهد تا تراز دندان‌ها و فک فرزندتان را ارزیابی کند و تعیین کند که آیا نیاز به مداخله زودهنگام برای ارتودنسی است یا خیر.

متخصصان ارتودنسی کودکان به طور ویژه آموزش دیده‌اند تا مشکلات دهان و دندان کودکان را حتی در سنین پایین تشخیص دهند و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در آینده، برخی از مشکلات را شروع به اصلاح کنند.

مزایای مراجعه به متخصص ارتودنسی

  • لبخندی زیبا و سالم
  • افزایش اعتماد به نفس
  • بهبود گفتار و جویدن
  • کاهش خطر مشکلات دندانی و لثه‌ای
  • خواب بهتر (در صورت آپنه خواب)
  • عزت نفس بیشتر

چه زمانی باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید؟

اگر شما یا فرزندتان هر یک از مشکلات زیر را دارید، باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید:

  • دندان‌های کج یا نامرتب
  • فضاهای بین دندانی
  • دندان‌های شلوغ
  • بایت نامناسب
  • فک بیرون زده یا عقب رفته
  • مشکلات گفتاری یا جویدن
  • آپنه خواب
  • عادت مکیدن انگشت شست

متخصص ارتودنسی چه کاری می‌تواند انجام دهد؟

متخصص ارتودنسی می‌تواند با استفاده از انواع روش‌های درمانی، از جمله بریس‌های فلزی یا شفاف، الاینرهای شفاف، دستگاه‌های سر و سایر ابزارها، دندان‌ها و فک‌های شما را صاف کند.

هزینه درمان ارتودنسی چقدر است؟

هزینه درمان ارتودنسی می‌تواند بسته به پیچیدگی مشکل، نوع درمان مورد استفاده و محل زندگی شما متفاوت باشد. با این حال، برخی از بیمه های دندانپزشکی بخشی از هزینه درمان ارتودنسی را پوشش می‌دهند.

از متخصص ارتودنسی خود درخواست کنید تا هزینه‌ی تقریبی را به شما اعلام کند تا بدانید چه انتظاری داشته باشید.

بررسی موارد زیر در هزینه‌ اعلام شده، موثر است:

  • ارزیابی قبل از درمان
  • مشاوره‌های منظم و ویزیت‌های اورژانسی
  • عکس‌برداری با اشعه‌ی ایکس و اسکن‌های دیجیتال دندان
  • قالب یا مدل دیجیتال سفارشی از دندان‌ها و بایت شما
  • ابزارهای ارتودنسی و سایر اقلام مراقبتی مانند موم ارتودنسی و کش‌های ارتودنسی
  • نگهدارنده‌های بعد از درمان
  • ویزیت‌های پیگیری

مزایا و معایب درمان ارتودنسی چیست؟

  • مزایا: درمان ارتودنسی می‌تواند به بهبود ظاهر و بایت شما کمک کند. همچنین در صورت داشتن مشکل در صحبت کردن، تنفس یا جویدن مفید است. داشتن دندان‌های صاف می‌تواند از آسیب ناشی از بایت نامناسب و ساییدگی دندان جلوگیری کند و سلامت دهان را بهبود بخشد. 
  • معایب: درمان ارتودنسی زمان‌بر و پرهزینه است. ممکن است مدتی طول بکشد تا به استفاده از بریس‌ها عادت کنید. همچنین باید نحوه‌ی مراقبت از ابزار را یاد بگیرید. هنگام شروع درمان، ممکن است درد دندان یا ناراحتی خفیف، خراشیدگی و زخم‌های داخل دهان را تجربه کنید.

درمان ارتودنسی برای چه کسانی مناسب نیست؟

درمان ارتودنسی برای افرادی که دندان‌ها و لثه‌های ناسالمی دارند مناسب نیست.

در صورت استفاده از بریس چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ 

  • دندان‌های خود را به طور مرتب تمیز کنید. از مسواک و نخ دندان استفاده کنید و حداقل دو بار در روز مسواک بزنید.
  • از خوردن غذاهای خیلی شیرین و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید. این مواد می‌توانند به دندان‌های شما آسیب برسانند و باعث ایجاد لکه‌های سفید یا پوسیدگی دندان شوند.
  • از دندان‌های خود در برابر ضربه محافظت کنید. از محافظ دهان هنگام ورزش یا انجام فعالیت‌های دیگری که ممکن است به دهان شما آسیب برساند استفاده کنید.
  • به طور مرتب برای تنظیمات و معاینات منظم به متخصص ارتودنسی خود مراجعه کنید.
  • از دهانشویه استفاده کنید. از دهانشویه حاوی فلوراید برای کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندان استفاده کنید.
  • از خوردن غذاهای سفت و چسبنده خودداری کنید. این غذاها می‌توانند به بریس‌ها آسیب برسانند یا آنها را از جای خود خارج کنند.
  • از نوشیدنی‌های گرم خودداری کنید. نوشیدنی‌های گرم می‌توانند به سیم‌های بریس آسیب برسانند.
  • یخ نخورید. یخ می‌تواند به بریس‌ها آسیب برساند.
  • آدامس نجوید. آدامس می‌تواند به بریس‌ها بچسبد و آنها را از جای خود خارج کند.

مراقبت پس از برداشتن بریس‌ها

پس از برداشتن بریس‌ها، مهم است که از دندان‌های خود مراقبت کنید تا از بازگشت آنها به موقعیت اولیه جلوگیری شود. متخصص ارتودنسی شما ممکن است یک نگهدارنده برای شما تجویز کند که باید به طور مرتب از آن استفاده کنید.

جمع بندی

درمان ارتودنسی می‌تواند راهی عالی برای بهبود ظاهر و سلامت دهان شما باشد. اگر به دلایلی درمان ارتودنسی را به تعویق انداخته‌اید، اکنون زمان آن است که لبخند ایده‌آل خود را به دست آورید و اعتماد به نفس خود را بازیابید. مهم نیست چند سال دارید، درمان ارتودنسی می‌تواند لبخند شما را متحول کند و سلامت و زندگی کلی شما را بهبود بخشد. سرمایه‌گذاری در لبخندتان می‌تواند یکی از بهترین تصمیماتی باشد که می‌گیرید. اگر آماده هستید، همین امروز با ما در کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زاگرس تماس بگیرید. دندانپزشکان متخصص و با سابقه کلینیک با آخرین متد های دندانپزشکی اقدام به ارتودنسی دندان های شما خواهند کرد. 

سوالات متداول

هدف از ارتودنسی چیست؟

ارتودنسی و ارتوپدی دندانی نام رسمی تخصصی دندانپزشکی است که با تشخیص، پیشگیری، رهگیری، راهنمایی و اصلاح بایت های بد سروکار دارد. هدف از درمان ارتودنسی ایجاد یک بایت سالم است. دندان‌هایی صاف که به درستی با دندان‌های مقابل در فک مقابل برخورد می‌کنند.

شایع ترین دلیل مراجعه به ارتودنتیست چیست؟

هارمونی زیبایی شایع ترین دلیل برای مراجعه به ارتودنتیست برای بهبود ظاهر دندان ها و صورت است. بسیاری از مال اکلوژن ها با ظاهر ناخوشایند دندان ها مرتبط هستند و بنابراین می‌توانند بر تصویر فرد از خود، سلامتی و موفقیت در جامعه تأثیر بگذارند.

چرا افراد به درمان ارتودنسی نیاز دارند؟

بسیاری از افراد دارای دندان های شلوغ یا کج هستند. درمان ارتودنسی دندان ها را صاف می‌کند یا آنها را به موقعیت بهتری منتقل می‌کند. این می‌تواند ظاهر آنها و نحوه گاز گرفتن دندان ها را بهبود بخشد و در عین حال تمیز کردن آنها را آسان تر کند.

نظر دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button